17 October 2012

Update Convocation oooiii!


Assalamualaikum u olls, cewah ayat kan...cerita sini abis sini lah ye, 13/10/2012 yang lepas , aku dah pun selamat ditauliahkan Bachelor Science Biotechnology..pergh ayat kan..hehe..segalanya berjalan lancar di Upm, serdang. walaupun hujan selepas majlis selesai, assume jelah hujan rahmat..alhamdulilah, better daripada panas terik kan..tapi sayangnya, aku tak dapat nak bergambar dengan coursemate yang lain, tak ada rezeki lah, lepas keluar dewan, semua cari parents masing2, then hujan pula kan, lagilah susah nak gather around..huhu..kecewa i..tapi tak apalah, apa yang penting semuanya dah selesai. penantian selama 3 tahun akhirnya berakhir dengan menerima segulung ijazah pada majlis konvokesyen yang ke 36 di upm ni.. nak cerita banyak pun chek malas naa, sebabnya memang malas pun..haha...so, kita sudahi dengan wabilahitaufikwalhidayah assalamualaikumwarahmatullahiwabarokatuh...ok, layan gambar ツ

Pre Graduation Day

Big day with my Mak

Sis, me, mak
okay, rasa cute plak i dalam pic ni..haha~
p/s: ada lagi pic konvo yang lain, tapi kena tunggu rajinlah nak uploadnye..weekend mungkin..hehe..rajin2kanlah diri check blog INI ye, untuk more pics..hehe

2 146 pencinta hijau jua:

Anak Pak Muin said...

happy convocation to you ;)

Greeny said...

tenkiuuu anak pak muin..hehe

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...