01 October 2012

Ehem dah bulan sepuluh ek

Assalamualaikum..uhuk2..terbatuk plak..awatla cik greeny ni sejak2 bekerja ni malas nak update blog ek? hmm jawapannya cik greeny malaslah..huu..balik kerja terus pergi makan, balik rumah..mandi, kemas2 sikit..tengok tv sikit, online sikit..then tidooooooo..ZzzZZz la jawabnya..begitulah life saya pada ketika ini..cewaaahhh..hehe...

Tapi tau apa yang menariknya kehidupan aku pada ketika ini? hmm... kini aku tidak lagi sendiri..ececeh ayat kan hehe.Alhamdulilah, Allah telah menghadirkan seseorang yang membantu aku di saat aku memerlukan, dan selalu berada di sisi melindungi dan menggembirakan aku..Terima kasih Allah kerana kirimkan dia kepadaku..macam pos laju pula main kirim2 kan..hehe

Banyak sebenarya story nak mory kat sini, tapi maklumlah..kalau dah malas..malas jugaklah kan..huu..senang kata..kerja setakat ni okay..masih biasa2 lagi..first gaji pun dah dapat..permulaan kerja, manalah dapat banyak kan..takpe2..ada rezeki lain mungkin..kesihatan pula semakin baik..tak nampak ke aku makin tembam..bahagia la tuh..hehe..lagi emm apa ek....haaa! 13/10/2012 ni aku konvo u olzzz...jangan lupa present ea..hehe

Rasanya tu je nak cerita ek...hmm btw pic kat atas ni, aku dengan rakan sekerja..kebas pipi asyik gelak sakan je bila ada dengan dia ni..hehe..thanks kak fiza!

Ok..ada cerita lagi? hmm tak ada kot..mungkin next entry bila aku konvo nanti..hehe..itupun kalau rajin..tunggu ye!

Tata..titi..tutuツ  

0 146 pencinta hijau jua:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...