22 October 2012

Monday Blues: Dear My Future...


lama seh tak berjiwang..hahahaha~

17 October 2012

Update Convocation oooiii!


Assalamualaikum u olls, cewah ayat kan...cerita sini abis sini lah ye, 13/10/2012 yang lepas , aku dah pun selamat ditauliahkan Bachelor Science Biotechnology..pergh ayat kan..hehe..segalanya berjalan lancar di Upm, serdang. walaupun hujan selepas majlis selesai, assume jelah hujan rahmat..alhamdulilah, better daripada panas terik kan..tapi sayangnya, aku tak dapat nak bergambar dengan coursemate yang lain, tak ada rezeki lah, lepas keluar dewan, semua cari parents masing2, then hujan pula kan, lagilah susah nak gather around..huhu..kecewa i..tapi tak apalah, apa yang penting semuanya dah selesai. penantian selama 3 tahun akhirnya berakhir dengan menerima segulung ijazah pada majlis konvokesyen yang ke 36 di upm ni.. nak cerita banyak pun chek malas naa, sebabnya memang malas pun..haha...so, kita sudahi dengan wabilahitaufikwalhidayah assalamualaikumwarahmatullahiwabarokatuh...ok, layan gambar ツ

Pre Graduation Day

Big day with my Mak

Sis, me, mak
okay, rasa cute plak i dalam pic ni..haha~
p/s: ada lagi pic konvo yang lain, tapi kena tunggu rajinlah nak uploadnye..weekend mungkin..hehe..rajin2kanlah diri check blog INI ye, untuk more pics..hehe

01 October 2012

Ehem dah bulan sepuluh ek

Assalamualaikum..uhuk2..terbatuk plak..awatla cik greeny ni sejak2 bekerja ni malas nak update blog ek? hmm jawapannya cik greeny malaslah..huu..balik kerja terus pergi makan, balik rumah..mandi, kemas2 sikit..tengok tv sikit, online sikit..then tidooooooo..ZzzZZz la jawabnya..begitulah life saya pada ketika ini..cewaaahhh..hehe...

Tapi tau apa yang menariknya kehidupan aku pada ketika ini? hmm... kini aku tidak lagi sendiri..ececeh ayat kan hehe.Alhamdulilah, Allah telah menghadirkan seseorang yang membantu aku di saat aku memerlukan, dan selalu berada di sisi melindungi dan menggembirakan aku..Terima kasih Allah kerana kirimkan dia kepadaku..macam pos laju pula main kirim2 kan..hehe

Banyak sebenarya story nak mory kat sini, tapi maklumlah..kalau dah malas..malas jugaklah kan..huu..senang kata..kerja setakat ni okay..masih biasa2 lagi..first gaji pun dah dapat..permulaan kerja, manalah dapat banyak kan..takpe2..ada rezeki lain mungkin..kesihatan pula semakin baik..tak nampak ke aku makin tembam..bahagia la tuh..hehe..lagi emm apa ek....haaa! 13/10/2012 ni aku konvo u olzzz...jangan lupa present ea..hehe

Rasanya tu je nak cerita ek...hmm btw pic kat atas ni, aku dengan rakan sekerja..kebas pipi asyik gelak sakan je bila ada dengan dia ni..hehe..thanks kak fiza!

Ok..ada cerita lagi? hmm tak ada kot..mungkin next entry bila aku konvo nanti..hehe..itupun kalau rajin..tunggu ye!

Tata..titi..tutuツ  
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...