28 June 2012

Thesis..oh I'm so done!

Assalamulaikum...what a wonderful day! hehe..masa yang ditunggu-tunggu telah kunjung tiba, tudiaaa ayat~ haha..bahagia, itu yang aku boleh tulis kat sini. Finally, thesis aku sudah pun dijilidkan dan telah pun dihantar ke jabatan. Dengan ini rasminya, tamatlah sudah title aku sebagai student..diulangi, I'm no longer student..I'm done and so done..hehe..alhamdulilah 

sebenarnya 2 copy je, kena hantar ke jabatan, tapi aku prepare 3, so yang lagi 1 boleh simpan untuk kenangan, dan juga boleh juga tunjuk kat mak..yelah mak aku mana tau apa kebenda alah tu thesis, time nilah nak tunjuk kan..hehe..maklum omak eden tak abis sekolah dulu..zaman sebelum kemerdekaan gitu..hoho 


Ini detail kat thesis aku tuh..alhamdulilah sangat..Terima kasih Allah kerana mempermudahkan segala urusanku ini

Last but not least, I'm done and soooooo done! sayonara UPM..we meet again on graduation day..Insyallah :)

23 June 2012

I'm done for three years ♔


Assalamualaikum

Masa mula-mula kena study, besengkang mata tengok notes2 semua, nak tekan kalkulator bagai...mulalah buat muka macam ni

Tapi...

Bila last paper untuk final exam habis je, terus buat muka macam ni..fuuh lega.. Heaven rasa! Tidur dalam senyuman gitu ;)

Alhamdulilah, final exam aku dah pun berakhir, senang kata peperiksaan akhir untuk tahun akhir degree ni sudah selesai. yang belum selesai sekarang ni untuk jilidkan thesis je. insyallah 3hb julai ni settle lah semuanya, then berakhirlah title aku sebagai student..hehe..

Apa lagi nak tulis ek? banyak sebenarnya, tapi disebabkan dah lama tak update entry kat blog ni, jejari ni dah malas nak menaip kat keyboard ni..huhu..nanti-nanti lah ea..kalau mood dah recover..insyallah aku akan menulis kembali..ceeehh! hehe

ehem ehem..satu lagi..aku rasa aku dah bersedia untuk ini..wink..wink

p/s: anyone? hehe
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...