31 May 2012

It's the end of May


Assalamualaikum

Alhamdulilah, thesis tahun akhir aku dah siap di peringkat yang pertama. ni baru draf, perlu dinilai oleh penyelia dulu. bulan 7 nanti, baru betul bukukan guna hard cover warna hijau. macam-macam dugaan dan rintangan untuk menyiapkan thesis yang tak sampai 50 page pun..huu..tapi at the end, siap juga. Terima kasih Allah


di saat ini, mak masih berada di mekah mengerjakan umrah. semoga dipermudahkan urusan ibadah mak di sana, insyallah.

esok adalah kelas terakhir untuk sem ni, minggu depan tinggal VIVA dan presentation final year project. semoga dipermudahkan juga urusannya, btw, VIVA ni lebih kurang interview la.

Lepas habis presentation, insyallah balik johor sekejap, then struggle pula untuk final exam. sekali lagi, semoga dipermudahkan urusannya

Lepas habis final exam, merdeka lah aku daripada 3 tahun belajar di UPM ni dan tunggu untuk bergraduat bulan 10 pula nanti

Bermula lah episod mencari kerja pula..dan lagi semoga dipermudahkan urusannya

SEKIAN.

2 146 pencinta hijau jua:

aku_wan said...

untungla dh abes.. weh,hanim tunang.. 16/6.. jgn lupa dtg.. hik9..

Greeny said...

uish..dok ciap g, ada lagi x settle..huhu..aq xleh nk dtg lah..aq start final 15/6..huhu

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...