16 April 2012

Checking in again


Assalamualaikum you all, tengah buat apa tu? dah makan? aku belum lagi lah..huhu, sat2 lagilah. cer tengok pic kat bawah ni, aku baru check in balik la kat upm ni haa

cekal tak aku? bilik kosong je, belum upload lagi barang2 nak check in dalam bilik ni... haa awat? tak percaya? okay2 jangan percaya, haha. sebenarnya aku baru balik dari cuti midsem, yang happy nya sebenarnya, ni side bekas roomate aku lah, sebab tulah dah kosong, clean and clear...hehe, dia dah check out untuk praktikal, cikgu lah katakan. so at the end, aku tinggal sorang lah kat bilik ni..hooray! senang sikit tinggal sorang2 ni, boleh buat macam2..ehehe

lama kan aku tak update entry kat blog ni..hmm aku malas la plus busy..huhu, tapi ni saje jelah update entry cikai2 je, nothing much.

tapi cerita yang paling latest sekali aku nak cerita ni, baru je tadi aku check in kat pusat kesihatan universiti, dapatkan rawatan, kena bandage dan dapat ubat2 kat bawah ni haa 


ubat2 ni untuk apa? hmm, kaki aku injured sejak rabu yang lepas lagi masa nak balik cuti haritu, mungkin sebab banyak jalan kan, maklumlah aku mana ada kereta atau motor untuk bergerak dalam u ni, semuanya manual je, pakai kaki babe..huhuhu..hari tu kan aku balik lambat sikit masa cuti sem sebab nak buat final year project. nak dijadikan cerita bas tak ada, so nak tak nak kena jalan kaki lah. angpa tau dak yang lab aku tu jauh nun di sana..huhu..sebab tulah bila banyak jalan and jalan laju2 sebab nak cepat membuatkan kaki aku injured and bengkak secara tetiba..ceh..tadi masa doctor check siap dia tanya lagi, ada orang sepak kaki awak ke..hehe..mana ada doctor, kaki ni sakit sebab banyak jalan lah kot..demi final year project lah katakan.

hmm apa lagi nak cerita? tu jelah kot..yang lain2 nothing much..really..ok tata titi tutu ✌

0 146 pencinta hijau jua:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...