02 April 2012

Berapa lama tak update?

 Assalamualaikum

hi there..apa habaq? baik na, lama dak aku tak update blog, lama kan, dari 16 mac lani dah 2 april dah. agak2 berapa hari tu ye? u do the math...hehe. bukan tak ada cerita..ada je, bukan tak ada gambar, melambak woo..hehe..cuma reason nya sebab in the mean time tuh ada test, so kena prepare untuk test, then kena buat final year project pula. nak buat infection nak buat preparation dan bermacam2 lagilah, sebab tu tak ada masa nak update blog ni. kalau ada masa pun, jari jemari ini malas nak menaip di keyboard laptop ni..alah senang kata penyakit malas tengah menguasai diri la tuh..hehe

so, latest story ialah Girls-Day Out antara kosmate aku, 3 kereta pergi trip ke Teluk kemang, port dickson, ,N9 pada 1/4/12, balik hari je, gerak pagi, then petang balik upm semula dah. aktivitinya just hang out, photoshoot kat pantai then pergi rumah nisah salah seorang kosmate aku untuk barbecue.. memang heaven lah makan masa tuh..hehe..kat bawah ni aku bagi scene2 yang ada masa kat PD. ni kira teaser je. kalau ikutkan banyak lagi gambar, tapi aq upload sikit2 dululah kat blog gambar aku tu. PART 1  dah ready upload dah..nak tengok KLIK SINI okeh :)

pantai PD memang nice!

 siapa ni ek?

we all unite ! :)

okay sekian untuk enty kali ini, malas nak taip bebanyak..malas ;) good nite semua..have a cute dream

0 146 pencinta hijau jua:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...