18 April 2012

Wordless Wednesday #10: Style dak?



p/s: i don't own this pic

16 April 2012

Checking in again


Assalamualaikum you all, tengah buat apa tu? dah makan? aku belum lagi lah..huhu, sat2 lagilah. cer tengok pic kat bawah ni, aku baru check in balik la kat upm ni haa

cekal tak aku? bilik kosong je, belum upload lagi barang2 nak check in dalam bilik ni... haa awat? tak percaya? okay2 jangan percaya, haha. sebenarnya aku baru balik dari cuti midsem, yang happy nya sebenarnya, ni side bekas roomate aku lah, sebab tulah dah kosong, clean and clear...hehe, dia dah check out untuk praktikal, cikgu lah katakan. so at the end, aku tinggal sorang lah kat bilik ni..hooray! senang sikit tinggal sorang2 ni, boleh buat macam2..ehehe

lama kan aku tak update entry kat blog ni..hmm aku malas la plus busy..huhu, tapi ni saje jelah update entry cikai2 je, nothing much.

tapi cerita yang paling latest sekali aku nak cerita ni, baru je tadi aku check in kat pusat kesihatan universiti, dapatkan rawatan, kena bandage dan dapat ubat2 kat bawah ni haa 


ubat2 ni untuk apa? hmm, kaki aku injured sejak rabu yang lepas lagi masa nak balik cuti haritu, mungkin sebab banyak jalan kan, maklumlah aku mana ada kereta atau motor untuk bergerak dalam u ni, semuanya manual je, pakai kaki babe..huhuhu..hari tu kan aku balik lambat sikit masa cuti sem sebab nak buat final year project. nak dijadikan cerita bas tak ada, so nak tak nak kena jalan kaki lah. angpa tau dak yang lab aku tu jauh nun di sana..huhu..sebab tulah bila banyak jalan and jalan laju2 sebab nak cepat membuatkan kaki aku injured and bengkak secara tetiba..ceh..tadi masa doctor check siap dia tanya lagi, ada orang sepak kaki awak ke..hehe..mana ada doctor, kaki ni sakit sebab banyak jalan lah kot..demi final year project lah katakan.

hmm apa lagi nak cerita? tu jelah kot..yang lain2 nothing much..really..ok tata titi tutu ✌

02 April 2012

Berapa lama tak update?

 Assalamualaikum

hi there..apa habaq? baik na, lama dak aku tak update blog, lama kan, dari 16 mac lani dah 2 april dah. agak2 berapa hari tu ye? u do the math...hehe. bukan tak ada cerita..ada je, bukan tak ada gambar, melambak woo..hehe..cuma reason nya sebab in the mean time tuh ada test, so kena prepare untuk test, then kena buat final year project pula. nak buat infection nak buat preparation dan bermacam2 lagilah, sebab tu tak ada masa nak update blog ni. kalau ada masa pun, jari jemari ini malas nak menaip di keyboard laptop ni..alah senang kata penyakit malas tengah menguasai diri la tuh..hehe

so, latest story ialah Girls-Day Out antara kosmate aku, 3 kereta pergi trip ke Teluk kemang, port dickson, ,N9 pada 1/4/12, balik hari je, gerak pagi, then petang balik upm semula dah. aktivitinya just hang out, photoshoot kat pantai then pergi rumah nisah salah seorang kosmate aku untuk barbecue.. memang heaven lah makan masa tuh..hehe..kat bawah ni aku bagi scene2 yang ada masa kat PD. ni kira teaser je. kalau ikutkan banyak lagi gambar, tapi aq upload sikit2 dululah kat blog gambar aku tu. PART 1  dah ready upload dah..nak tengok KLIK SINI okeh :)

pantai PD memang nice!

 siapa ni ek?

we all unite ! :)

okay sekian untuk enty kali ini, malas nak taip bebanyak..malas ;) good nite semua..have a cute dream

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...