08 March 2012

Off day Thursday


Assalamualaikum
Quick update lagi kali ni. memandangkan kelas statistik kitorang batal hari ni, so pakat la nak pergi hang out..hang out sangat lah kan..hehe..tak pun , just pergi midvalley je. motif? nak abiskan baucer 1 malaysia tu je..hehe..dan hasilnya masing2 menghabiskan baucer 100. tapi tak letak la pic kat sini, sebabnya kitorang makan dulu baru pergi MPH. bila dah syok sangat round 1 kedai buku, memang tak dan la nak ambil gambar kan..hehe. ni first time kitorang makan kat Manhattan Fish Market. overall ok lah, boleh dapat student price lagi, tu yang awesome sebenarnya..hehe..lepas ni dah grad tak boleh dapat lagi advantage semua ni..huuu

ye saya pakai baju macam kuda belang..huu


okay tu je nak cerita..short kan? hehe *wink

0 146 pencinta hijau jua:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...