05 March 2012

Monday Blues: Simple rules of happy life


Assalamualaikum and hello there

kita kembali lagi di segmen Monday Blues, hari di mana malas nak menulis sangat atau senang cerita entry layan jiwang, feeling2, layan jiwa, quote of life dan sebagainya.  layan gambar2 kucing yang comel ni okay, tapi ingat! hayati juga maksud di sebalik semua ni :)



♥ Jangan menunggu BAHAGIA baru TERSENYUM, tapi tersenyumlah, maka kamu akan bahagia...

3 146 pencinta hijau jua:

Anonymous said...

senyum tak perlu kata apa-apa :)

aku_wan said...

Chumell gile weh!! huhuhu.. eh,mananye no akaun ko?? x ada pun dlm inbox aku..

Greeny said...

hehe..check inbox ;)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...