22 February 2012

Wordless Wednesday #8: Cat blended anyone?


p/s: agak2 sedap tak dia ni?

22 146 pencinta hijau jua:

❤ cik ieYra ❤ said...

comel nye kucing nie .
tak smapai hati nak blend then nak makan dye . hee~

Greeny said...

haha tau takpe..buat muka kesian je kan dalam blander tuh ;)

Fasya said...

arghhh! siannye kucing tu!! tidakk!
hiheee :p

Greeny said...

@fasya
relax2..belum kena blend lagi..hehe

Nyue said...

ishhh..apasal 2?
mak aih...nak blander kucing plak ke??
xbaik taw..

Greeny said...

@Nyue
haha~ saje je nak cuba try test..kihkih

aisya said...

kesiannya kucing tu. tp comel sgt la.. =)

Natasya Naslin said...

tiiidaaaakkkk... hahaha =p

Greeny said...

@aisya
comel kan3..muka innocent je..hehe

Greeny said...

@Natasya Naslin
apa tidak2? da masuk blander dh pun..tinggal kena blend je..hehe

LoveMimu said...

jangan !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
:'(((((

Greeny said...

@ LoveMimu
jgn x blend ke? hehe

LoveMimu said...

jangan blend laa . ya Allah .i'm a cat lover okay . dah laa comel gila . takut masok blog nie . masuk masuk terus tengok kucing dalam blender . law ter - blend mcm mana ? nangis mata darah cek :((((

hehehe . cuak ! :D

Greeny said...

@ LoveMimu
haha..kite pun cat lover la..ni just teaser je..hehe..jgn risau..kucing itu tidak diapa-apakan..hehe..chill!

obi said...

hoi..ekstreme gila..haha

Greeny said...

@obi
aik..dok extreme lagi ni..ni kira tahap low g..haha

Mie Hishamuddin said...

hwaa!! kesian dengan dia!! jangan blend dia!!!! =((

Greeny said...

@ Mie Hishamuddin
tidak2..jangan risau..baik2 aja dia dia tuh..hehe

delarocha said...

sedap ke?

senyumSOYA said...

jgn la blend.. saya suka meow...errr ^^

Greeny said...

@ delarocha
emm tak tau la ek..xblend g atas permintaan ramai, so tak tau la sedap ke tak..huhu

Greeny said...

@ senyumSOYA
jangan risau, tak blend pun..s pun suka meow2 gak..hehe;)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...