19 February 2012

Quick update

Assalamualaikum

cuti sem dah berakhir, sem baru akan mengambil alih, n ini adalah sem terakhir untuk pengajianku. betul2 final dah ni, tak ada lagi la selepas ni kecuali aku sambung master, tapi aku tak ada niat lagi ke arah tu, tengoklah nanti macam mana. so kat bawah ni jadual aku untuk sem 6 ni, jam kredit 15 je. memang nampak macam sedikit je, tapi masa yang selebihnya tu akan ditumpukan untuk final year project. 


klik untuk tumbesaran

honestly, aku takut bila dah masuk sem akhir ni, rasa macam cepat la pula masa berlalu, diam tak diam dah dekat 3 tahun pengajianku. aku takut untuk masuk ke alam pekerjaan, takut susah nak dapat kerja bila dah grad nanti, macam2 yang aku fikirkan sekarang ni. kalut!

YA ALLAH berilah aku kekuatan mental dan fizikal untuk menghadapi sem akhir ini, permudahkanlah urusan dan pembelajaranku. amin.



p/s: aku dah tukar template lagi, xdela green sgt, cuma aku suka sebab template ni soft colour, so aku tibai jelah..tapi..die xde button untuk older post kalau korang scroll bawah, so kalau nak tengok entry lain sama ada korang klik kat linkwithin ataupun dekat blog archieve tuh..segala kesulitan amat dikesali..hehe

4 146 pencinta hijau jua:

sara E a.k.a ct said...

yey!kite same2 theme green smooth colour rite?:D..bile rase cm da nak habes kan..ttbe rase takut sebab macam xcukup sem tuk target pointer:(

Greeny said...

betol2..ijau memang ohseme:)..huhu, kalau nak taget pointer untuk first class degree tuh memang dh terlambatlah, tapi entahlah..huhu, feel dh nk abis ni seram lak..huhu

Zaki Muhammad said...

add/drop
perkataan yang sering
diperbual rakan2 degree di upsi.
saya cuma pasang telinga
kunci mulut
dan berfikir.

Greeny said...

hmmm..berat tuh..huhu

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...