04 February 2012

Mandi tak berapa nak manda


Assalamualaikum dan selamat petang semuanya
apa habaq? baik naaa



Lokasi: Gunung Lumut, Kluang johor
Motif: berfoya-foya (boleh? hehe)

lama kan aku tak update, hmm malas la..huhu..banyak cerita tapi malas nak menaip..huhu..ok lah aku baru je balik dari negeri sembilan beberapa hari yang lepas, tapi tak ada gambar la, kenduri biasa je kan..yang plan nak pergi pahang tak jadi lah..huhu..cuti memberku itu dibekukan, so tak dapatlah nak berfoya-foya di sana..hmm nak buat macam mana tak ada rezeki...ngidam aku nak ke cameron highlands bila lah nak tercapai ek..huhu

jadi ala-ala sebagai gantinya, aku saf, anis n bf dia pergi gunung lumut nak mandi manda la kononnya. tujuan sebenarnya nak temankan si anis tu pergi rumah bf dia jumpa mak dia, alang2 dah dekat dengan gunung lumut, so pakat pi la reramai la..hehe

ok ni anis..bf dia? sorry..not included here..=p

sedap kan si saf ni landing kat sini

kat sini pemandangan dia boleh tahanlah, ala-ala masa aku pergi sungai congkak dulu, tapi tu kat selangor la. 

banyak la jugak batu bata kat sini, abis kaki aku accident dengan batu2 ni..sakit tahu!

sebab tajuk entry ni MANDI TAK BERAPA NAK MANDA sebabnya, baru sejam lebih kot main2 air kat sini, hujan la pulak..emm so, kiranya mandi2 kucing la gitu..haha

*aku makin tembam semenjak cuti sem ni..makan tidur je..nilah hasilnya..hehe

si saf ni comel tau kalau tak pakai speak..wei ang tak reti2 nak pakai lens ke..hehe ;)


okay, apa lagi nak cerita ek..ni je kot..cerita biasa2 je kan..


haa! oh ya, sejak 2 menjak ni ramai betul orang2 yang aku kenal dah pun mendirikan masjid contohnya cikgu aku n juga kawan aku masa matrik dulu, tak lupa juga adik kepada kakak ipar aku, so aku wish semoga perkahwinan korang berkekalan sampai akhir hayat ye..aku? sat2 gi aku kawin la..hehe (perasan lebih) insyallah, sampai jodoh, kawinlah DOAKAN SAYA :)

p/s: salam maulidur rasul 1433h

0 146 pencinta hijau jua:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...