18 January 2012

Rise and sunshine



Assalamualaikum and good morning y'all

officially sem 5 aku dah berakhir beberapa hari yang lepas, tapi baru sekarang la nak update blog ni..huhu..macam mana final exam??? emm biasalah, ada yang ok, ada yang killer, ada yang tak boleh jawab tu pun normal la kan..huhu..tapi harap2 boleh survive lah sem ni, takut juga drop..huhu. sem depan sem terakhir, then aku akan grad. rasa macm cepat la pula 3 tahun berlalu, padahaallll~ realitinya macam2 yang berlaku sepanjang 3 tahun ni..huhu..tapi biarlah... let bygones be bygones

aktiviti aku cuti sem ni? emm aku cuti bukanlah lama mana pun, dalam sebulan je gitu..kira dah full gak aktiviti aku..sekarang ni kerja sementara aku jadi driver ambik anak sedara aku si nabil tu balik dari pra sekolah, comel je pakai baju sekolah dia dengan bawak beg sekolah..hehe. pic kat bawah ni fresh lagi okeh, baru pagi ni aku snap sebelum dia pergi sekolah..yang senapang tu abaikan..nabil ni memang..bangun2 je dah cari mainan dia..budak2 la katakan..




lepas tu, aku n mak dah plan nak balik negeri sembilan, kat kampung arwah nenek aku la, sebab, cousin aku yang sorang tuh dah diterima masuk dalam latihan tentera udara, so mak aku cakap kalau dia lulus, mak aku nak sponser buat kenduri..hehe..ala tong-tong la dengan makcik2 aku yang lain nak meraikan di lah tu. lepas tu kalau jadi insyallah aku n saf akan pergi ke pahang pula menjenguk kawan lama masa sekolah dulu..ceeh, ayat nak poyo..haha insyallah kalau jadilah..hehe, aku punya ngidam nak g cameron highland tak lepas lagi ni, genting je yang dah lepas..hehe..insyallah

lagi apa nak cerita ek..emm banyak cerita sebenarnya, cuma malas nak tulis je..huhu..dulu rajin la berblogging. berblogwalking, tapi sekarang dah tak la..faktor usia mungkin? haha..cek muda lagi daaa..tak genap lagi 22..hehe

oh ye, masa cuti study week yang lepas aku ada snap beberapa gambar n this is my favourite, aku malas nak update kat blog gambar tuh, cuma update kat fb je,so alang2 da menulis kat sini kan, aku letak kat sini ajelah pic tu ye


oklah tu je buat masa sekarang..adios

0 146 pencinta hijau jua:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...