27 December 2011

This is love ♥



Assalamualaikum

watch this

This is love






p/s: kolam air mata automatically on bila tengok video ni...she's so lucky! 

02 December 2011

Officially 21 ♥


Assalamualaikum

syukur alhamdulilah, kerana aku masih hidup pada hari ini
genap 21 tahun aku hidup di muka bumi ini dengan pinjaman nyawa dari Yang Maha Esa


Activities for birthday girl?
.
.
.
nothing much
.
.
.
serius!!!



12.00am-officially 21 years old
2.00 am- finished study for bioinformatics test
4.00am- i'am awake sobab eh kena gigit dengan nyamuk jantan..gatai!
7.00am-dikejutkan dengan panggilan dari rakan wish happy birthday to me
7.30am-study again
10.00- bioinformatic test
12.00pm-tapau makan, balik...zzz
3.00pm-lab bioinfo
5.30pm-makan chicken chop..hehe
9.00pm-group discussion
10.30pm-ngadap laptop tulis entry ni


like seriusly..nothing much for me on this 21 birthday

TAPI...

Aku berterima kasih kepada Tuhan kerana memberikan aku nafas untuk terus hidup di muka bumi ini
Aku berterima kasih pada mak yang telah melahirkan aku ke dunia ini
Aku berterima kasih pada kawan2 yang mendoakan kesejahteraan aku
Aku berterima kasih kerana di beri peluang untuk bersama mereka lagi

Terima Kasih Tuhan untuk segalanya.
kepada kalian, terima kasih untuk segalanya

Happy Birthday To Me 



p/s: awak..awak tak nak wish kat saya ke? hmmm

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...