05 October 2011

Wordless Wednesday #5: Tiada lagi Google?


Mukadimah greeny: only can be display with internet explorer or Mozilla Firefox

click untuk tumbesaran






p/s: aku tak faham kenapa ini semua berlaku..huhu

6 146 pencinta hijau jua:

aQimie Ceplos said...

malware? hua! aku pon x paham..
ade jugak macam ni ea?

aku_wan said...

blog yg ko jengah tu kot ada problem.. ada certain2 blog,nama sedap tp rupanya crackers.. blog yg spread virus.. lps tu dia bakal hack semua blog yg follow ko dr akaun blog ko plak.. ko x penah dpt email warning dr google ke?? aku slalu dpt email warning dr google.. huhuhu..

Greeny said...

@ aQimie Ceplos
adela, dah terjadi pun..huhu..dunia ini memang complicated bukan?

Greeny said...

@ aku_wan
takdela plak saf..huhu..dahlah sebelum ni blog aku kena hacked, lani..malware pulak..huhu..apelah sangat blog picisanku ini menjadi mangsa..huhu

aku_wan said...

rasanya adala tu blog2 yg ko jengah yg bnyk sgt widget or dia mmg saja buat blog utk spread benda2 x befaedah ni..

Greeny said...

mungkinlah kot..aku pun tak berapa nak pastilah..huhu

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...