13 September 2011

21



Assalamualaikum

apa 21 ni?
birthday aku ke?
eh bukanlah..birthday aku bulan 12 nanti..
dah tu apa 21 ni?



ada masalah Trisomy 21 ke?
Trisomy 21, also known as Down Syndrome, is a genetic disorder that occurs when a person has 47 chromosomes instead of the 46 normal chromosomes. In a normal human cell there are 23 pairs of chromosomes that contain genetic information. In the case of Down Syndrome, chromosome 21 usually has a third copy. This third copy of chromosome 21 is whats responsible of most of the malformation in a human being. The malformation or birth defects range from body and brain development.


eh tak gak la, bukan pasal trisomy 21

dah tu apanya?
.
.
.
.
.
ni pasal 21 JAM KREDIT la!!!!
huuu T_T

sem 5, sem baharu di UPM
officially I AM FINAL YEAR BIOTECHNOLOGY STUDENT!!!

baru hari kedua bermulanya sem baharu, tapi tekanan sudah mula terasa, sebagai student final year, dah macam2 kena fikir, FYP la, nak arrange masa la, nak fokus itu ini lah..apa lagi aku budak pokok a.ka.a ambil modul PLANT untuk final year, so kebanyakan subjek memang kena dengan tumbuhan la kan. 

busy..busy..dan busy, itu jelah yang aku mampu tulis kat sini, korang pun tengok kan betapa pack nya jadual aku, betapa penatnya, ada 4 lab pula tuh, fikir lah time nak buat report lagi, nak buat tutorial untuk statistik lagi..adooyaaaiii..memang sem yang mencabar..siapa kata dah jadi final year student ni best? best time bila dah nak graduate jelah..hmmm

Ya Allah permudahkanlah urusanku di sini..insyallah


p/s: bila jadual dah packed ni, dah tak ada masalah aku nak pergi bersosial downtown..huhu..nak p tengok wayang pun dah susah kot..malas nak keluar weekend sebab mesti sesak gilosss! huu


p/ss: sepanjang cuti empat bulan kat rumah tak pernah pun aku demam. ni baru balik upm 4 hari aku dah kena serangan selsema dan batuk ke arah nak demam..sigh..kenapa ini semua harus berlaku?

0 146 pencinta hijau jua:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...