19 August 2011

Giler cool! Mesti baca!!!



Bismilahhirahmanirrahim

Assalamualaikum









Amacam? giler cool tak pak ustaz ni..ala2 ayat gopal dalam cerita boboy gituh..giler cool!!! cara yang sempoi nak sedarkan orang..haha..kredit kepada yang melukis kartun ni..aku pun tak tahu siapa..aku cuma tolong sebarkan je...


p/s: u rock la pak ustat *tetibe..hehe =p

p/ss: pak ustat speaking london tuh..haha~

19 146 pencinta hijau jua:

Shorim Kasih said...

nice, x psl2 kna blasah

greeny said...

haha..tau xpe..kihkih

AwieKashi said...

haha...padan muka...byk tya sgt!

greeny said...

@awiekashi

die memang saje nak rase penumbuk free kot..2 yg bnyk tnye..haha~

aku_wan said...

kalau ustaz kt Malaysia buat mcm tu,for sure kena kecam x hengat.. Ahahaha.. Nice one..

greeny said...

tau xpe..hehe..pak ustaz giler cool nmenya..haha

Semut Senyum said...

nice entry. cik semut dah bnyk kali terbace tntang cite ni..tp adik dah buat dgn katun2 tu .. lagi sempoi! tahniah dik. good job!

akram musafir said...

haha kelako la..nice entri:)suke

Phat said...

nice

~bUih-bUih ciNta~ said...

mmg trbaikla jwpn ustaz bg..pnjelasan yg trang:)

PORUMAN said...

boleh thn ustat tu jwb soalan mamat tu n mmg betul juga erk >... huhu

greeny said...

@ akram musafir
thanx like=)

greeny said...

@Phat
thanx=)

greeny said...

@ ~bUih-bUih ciNta~
bagus kan pak ustat ni..memang sempoi..hehe

greeny said...

@ PORUMAN
menggunakan analogi yang bagus..terbaik bak kata boboboy..hehe

Chachos Cheezy Wedges said...

terbaikkk!! hahaha...

greeny said...

@ Chachos Cheezy Wedges
lagi best kalau ikut version boboboy..terbaik!..siap angkat ibu jari lagi..hehe..*wink3

♥ Chenta IrdSya ♥ said...

suke , suke , memang terbaek . nak copy paste boley ? (uat muke ta malu) hehehe ^.^

greeny said...

@♥ Chenta IrdSya ♥
boleh..sebarkan pada dunia..hehe

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...