13 July 2011

Wordless Wednesday #1


Lokasi: di sebuah IPTA di suatu kolej kediaman







p/s: hari ni aku belajar parking n bukit kat kelas memandu, kete mati n terlanggar tiang parking..uhuuuuu~ T_T


10 146 pencinta hijau jua:

Queen F said...

kete mati mesti kat part bukit kan? ekekek :D

langgar tiang tu perkara biasa.. :P

lagi parah kalau yg time bukit tu, mampus & kereta berundur ke belakang T__T

HAHA teringat zaman belajar kereta dolu-dolu.. :D

Shuk_ArChie said...

Huahaha.. eh2... abang Shuk pon budak biotech di upm! tapi dia baru je habis.. x konvo lagi... hmm (^_^)

greeny said...

@ queen f

aah, bile nk start gerak balik 2 yang kete mati tu..huhu, tak reti nak kawal klas n minyak g, p nseb bek la x undur ke belakang..hehe

bab parking lak, terlaju sangat reverse, tu yang langgar tiang tuh =p

greeny said...

@Shuk_ArChie

ooh yeke, abg shuk dak biotech gak ea..senior sy la tuh agaknye..hehe

Siti Arfah said...

Biase la tu, nme pn blaja. Lme2 nnt pndai la. :)

Si Pengembara said...

=) mula2 nak bertatih an.. saya pun same.. kui2..

syafiqakarim said...

haha biasa lah langgar semua tu.
nam pun baru belajar kan.

mcm iqa dulu.hahaha

greeny said...

@ siti arfah
insyallah, sedang giat belajar..hehe

greeny said...

@si pengembara
marilah kita bersama2 tatih2 ye..hehe

greeny said...

@syafiqarim
time belaja langgar takoe, jgn da dpt lesen t melanggar sana sini sudahla ek..hehe

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...