26 July 2011

Menjelanganya tahun 3000..wow!



Dengan lafaz bismillahirrahmanirahim
lapangkan dada anda
dan enjoy!

JUST FOR FUN!!!

dengan ini tiada lagi lelaki yang selekeh dengan janggut, jambang dan misai yang tidak terbela itu..oo yeah!


omputih kat barat sana tak payah lagi berbikini seksi jemur kat beach untuk dapatkan tan skin..am i rite?


apa nak jadila anak cucu kita nanti, pemalas bebenor nak bawak beg sendiri, time kita dulu bawak beg berat macam bawak batu bata..kan3?



anda tidak akan berpeluang lagi melihat misi (nurse) yang comei2 lagi kacak belaka itu..huhu~



senang woo macam ni, tak payah ambil masa yang lama nak makeup, ko cop je kat muka tu haa..settle!



pemalas benor jadi orang ni..ish3



haa~ ni bagus ni..aku setuju bebenor



baik tak payah jadi orang la kalau macam ni sekali kan



yang ni aku suka bebenor, agak2 penat tunggu bas ke tren ke, boleh keluar sit otomatik kat seluar kita..senang lagi praktikal bukan?



agak2 nak lari dari cik ceti ngan ahlong ke, le nyorok dalam laut kan?



go green! oo yeah~



bagus bebenor kalau ada menatang ni, kompem kemalangan jalan raya tak ada





p/s: tapi sayangnya, benda alah ni sume belum tentu ada tahun 3000 nanti, tapi kalau betol ada best gak kan..tapi..tapi~ kita mati sudaaaa~ oopps!




** psssttt...aku dah siap report latihan industri n dah submit pun kat fakulti..yeay!!


2 146 pencinta hijau jua:

James Alexander said...

hahaha.. nice...

greeny said...

ya rite~

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...