23 July 2011

Kucing garong!..miaw~


Amaran: entry kali ini untuk mereka-mereka yang berumur 18 tahun ke atas sahaja, kurang daripada itu, memerlukan bimbingan kaunselor, guru panitia pendidikan moral dan yang sama waktu dengannya. sekian, harap maklum.


aksi-aksi manja mereka
.
.
.

.
.
.
.
.
.

0Oopps!!

.
.
.


ada lagu kucing garong okeh
tapi ni versi teletubies la
sebab video yang asal "agak" panas..hoho




*specifically aku pun tak tau apa meaning kucing garong ni sebenarnye haa...
** sibuk belajar kereta dan menyiapkan report LI, sobab itula den takdok maso nak update entry..huu

8 146 pencinta hijau jua:

James Alexander said...

sy juga tidak mengerti apa itu kucing garong...

greeny said...

haha~ samela kite..wat2 tau je la ea..huhu

aku_wan said...

APAKAH???

greeny said...

apakah apa? ngehngeh=p

aku_wan said...

hua9.. aku x faham lagu ape yg teletubbies tuhh nyanyi.. yg aku dpt tgkp,iman je.. huhuhu..

t a u f i k said...

LOL. cats are adorable. But unfortunately I can't stand them. :(

greeny said...

@aku_wan
haha~ aku pun tak faham lag 2, bahasa pure indon kot..hehe..yang aku tau tajuk die kucing garong

greeny said...

@taufik
why u can't stand them? allergic maybe? too bad..ish3

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...