18 June 2011

mata aku purple???


Assalamualaikum dan selamat petang semua..apa habaq? baik na..aku oke2 je..amacam lawa tak lens purple aku? kena tak dengan mata aku..eh.eh..ada yang tertanya tak nape tak lens hijau? aku kan suka warna hijau..kan..kan? alaa~ bukan apa, saje je nak match dengan baju purple aku..haha..aku mana ada banyak baju kaler hijau, walaupun aku pencinta hijau..hal ini kerana, kulit aku kan gelap, mana boleh kaler2 hijau daring ni..huhu..so terpaksalah pilih kaler lain..huhu


ini sempena wedding cousin aku belah abah kat kampung paya, layang-layang kat kluang ni ha, aku dan family p sana la, 2 kereta je.. malas nak cerita lebih lagi, meh tengok pic2 ni..

gelagat nabil dan bihah dengan 'peace'nye

yang lelaki 2 la cousin aku..
jelas kelihatan 'jawa' look nya kan..huhu

*keturunan belah abah memang jawa okeh
jangan mempersoalkan rupa jawa..hehe

wife cousin aku orang rembau, N.9
.
.
.
.
.
okeh
.
.
.
aku nak buat pengakuan ni
.
.
.
sebenarnya..aku tipu korang tau tak?
.
.
.
pasal lens mata aku tuh
.
.
.
sebernarnya tipu!!! semata-mata..haha
.
.
.
aku edit guna adobe je..hehehe~
.
.
.
mata yang real???
I
I
I
V

yang ni mata ori okeh
aku tak perlu lens untuk nampak lebih 'ayu/jelita' lah kononnye..huhu


aku terima ciptaan-NYA apa adanya, aku bersyukur atas segala nikmat yang diri oleh-NYA
anda pula bagaimana???

sudahkah anda mengucapkan syukur alhamdulilah atas nikmat yang diberikan-NYA hari ini?

dah atau belum?

marilah kita bersama-sama menadah tangan mengucap syukur kepada-NYA

terima kasih ALLAH untuk 'segalanya'

0 146 pencinta hijau jua:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...