14 June 2011

Main mata nampak

Hari kejadian: Isnin
Lokasi: private and confidential
Suasana: meriah lagi sesak u'olz
bau sekeliling: umaaaaaangggiih!


BABAK PERTAMA

aku: "eh..eh comel la, senyum sikit boleh? bolehlah.."

dia: berpaling pergi dari aku dengan nada 'hmmph'

aku: "oohh, sombong ea..takpe2..ingat aku heran

dia: menjeling sambil menggaru-garu telinganya yang gatal


*aku pun berlalu pergi dengan hati yang hiba apabila tak dilayan.*


BABAK KE DUA

dia: berjalan menghampiriku sambil merenung mesra

aku: dengan hati yang bengang berkata-kata "tadi ko sombong kan ngan aq, ni nape meh dekat2 ni, rimas ko tau tak..g r sana"

dia: berlagak manja mendekati aku, mula memandang dengan panahan matanya yang biru itu

aku:" alamak, sweet la pulak dia ni"

dia: semakin mendekati aku, berjalan dengan penuh gaya, dengan suara yang amat lantang sekali...MMMbbeekkkKKK!!!!

aku: ALAmAK!!!..sekali kambing daaaa~~~~


hahahahahaha~~~~
lawak tak? x eh..huhu..takpe3

romantik tak? haha~


mata biru ko..ko hado?


nampak tak kepala dia? cuba cari

Assalamualaikum semua, lambat betul bagi salam kan..hehe..setelah bertungkus lumus untuk mengubah template blog ni, akhirnya alhamdulilah almost done..tak done lagi ni, ni kira tahap cikai la, masih perlu perubahan lagi, cuma masa tak berapa nak mengizinkan, insyallah jika diberi umur yang panjang dan masa yang terluang, akan kujadikan blog ini lebih cantik dan kemas..ececeh..hehe

terkejut tak dengan gambar2 kambing kat atas ni, ada lagi, tapi rasanya yang ini cukuplah ya, semalam di MARDI, kluang, ada kursus asas ternakan, jadi aku dan pelajar praktikal yang lain menyertai kursus ni, so far, ok la.. dapat pengalaman dan ilmu yang baru.

tulis banyak pun tak guna, korang bukan nak baca sangat kan, so aku hidangkan korang kambing golek..ehh..bukan2..aku hidangkan korang gambar dan video kambing ni je..


pernah tengok kambing terkejut dan berlakon mati?
tak pernah?
aku pun?
so...




tengoklah kat bawah ni
=)

1 146 pencinta hijau jua:

Anonymous said...

comei meh itu kambing..sergah dia..haaa!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...