01 April 2011

Ya..aku jatuh cinta

dia handsome
sweet sangat
kulit dia putih..just nice
dia buat aku ketawa
dia pandai buat kelakar, aku suka tu
dia sayang kat mak dia
bagus la kan..anak yang baik
rambut dia tak terurus
tapi aku suka macam tuh
kadang2 dia pakai speak..
aku suka lelaki berkacamata ;)
sebab dia akan nampak lagi comel macam tuh..hehe
we at the same age..emm too bad=(
kalau dia lagi matang lagi aku suka..hehe
i just love him
.
.
tapi
..
...
dia jauh..
dia p belajar kat overseas
aku tak dapat nak contact dia
aku tak dapat nak jumpa dia
nanti rindu macam mana?huuu

aku dah lama suka dia.
aku ushaaa dia lama2
seriusss ! aku nk kau!
aku syg kau sgt sgt!
makin aku tenung kau, makin aku jatuh hati.
ohhhh

pleaseeeeeee~

~i lap u~

(okeh ni bukan stail aku..aq copy dr blog len)

aku suka bahasa dia..loghat na..i like..
dia ni terkenal, tuh yg aku takut tuh ramai admire dia
mana boleh..t aku macam mana..hoho
meh aku perkenalkan depa dengan dia naa




awat???
terkejut???
hahaha...
aku saje je..
lom jatuh cinta lagi pun
sebenarnya aku sangat stress..
nak update blog pun macam malas
tapi bila aku blogwalking aku tertengok video dia ni n video yg lain2
aku suka sangat..
aku tertawa
itu yang aku perlukan sekarang ini
enjoy k video dia sume..hehe

aahh ada sorang lagi..anwar hardi



depa berdua ni kira memang kelakaq laa..
masing2 ada stail sendiri n gaya tersendiri
tak kira apa pun..janji aku dapat gelak sudaaa
i like
p/s: dia ada blog tak ea, aku nak tau la
yg aku tau nama dia luthfi..tu je..emmm

0 146 pencinta hijau jua:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...