04 April 2011

Traditional u...

Assalamualaikum dan selamat petang
so how do yo do?
me?
i am not too well (betoi ka aq speking nih..huhu)
tak kisahlah kan
so kat sini aku nak cerita sikit pasal dinner yang berlangsung pada hari semalam
malam anugerah kegemilangan nur biomix 2011
tema untuk dinner kali ni "Traditional melayu" so old school kan3..
dah macam jamuan hari raya je..hehe
sebenarnya dinner ni khas untuk final year yang akan graduate nanti
kitorang yang 2nd year ni cuma memeriahkan majlis je..ececehh=p
aku malas la nak cite sangat..so kiranya ok lah majlis ni..so-so
cuma yang spoilenya hanset aku buat hal
time tuhlah bateri nak low, padahal aku dah cas..
n lagi pun aku tak dapat r ambik banyak gambar
yang kat bawah ni je yg aku ada
yang lain semua pakai camera canggih (dslr la tuh..huhu)
apelah sangat nak compare dengan kamera cikai aku ni..huhu..nak dslr gak
k, dinner ni berlangsung kat kelab tasik putrajaya
n view nya memang cantik
n sekali lagi aku mention
kalau ada kamera canggih, dslr mesti best
mesti dapat ambik pic2 lawa3..
tapi diulangi sekali lagi, aku tak ada!!!
huhu..takpelah..in the future..aku nak gak dslr ni

view yang cantik masa otw g sana
cantik lagi guna kamera canggih..huhu












souvenir for this year dinner..nice one

okeh, ni dulu..ja ne~~

0 146 pencinta hijau jua:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...