26 April 2011

Entry ini khusus buat Habibah Ramly


Nama penuh: Habibah Ramly (bukan Ramly burger ok)
Tarikh lahir: 26/04/1989 (hari ni genap 22)
Asal: Bangi (eh betul ke, tempat pembunuhan itu?hehe)
No matrik: perlu ke?
Koleh kediaman: Kolej ke dua UPM
Kos yang diambil: Degree sains(Bioteknologi) 2nd year already
Status: emmmm? tanya empunya badan =p


Ciri-ciri Habibah

Periang
Gila-gila and sempoi
Suka CAKAP sorang2..hehe
Tekun bebenor kalau study..harus ke? haruslah

LAGI?
tanya empunya diri la ea..kihkih..nak berkenalan dengan habibah sila cari beliau di facebook

sebenarnya apa motif aku bagi biodata dia ni? ada yang tertanya2 tak, sebenarnya aku buat entry ni khas buat kawanku itu. yelah nak bagi hadiah tak berapa nak mampu, so aku buatlah entry khas mengenai bib sempena birthday dia pada hari ini. so, bib, di sini saya Azura selaku kosmate mu itu ingin mengucapkan selamat ulangtahun kelahiran yang ke 22, semoga Allah sentiasa merahmati mu dan melimpahkan rezeki yang Maha banyak kepadamu.

nah lagu untuk ko..hehe

apa? tak puas lagi tengok muka bib ni? tak apa..tak ada masalah..kat blog lagi satu pun aku ada letak pictures bib..sebesar alam lagi..hehe..mari kita TERJAH SINI untuk skodeng cik Bib kita..hehe..happy birthday again babe


p/s: esok pun ada lagi seorang birthday member aku, sama kos juga
kalu sempat, aku buat entry khas juga untuk dia
esok secara rasminya final exam akan start..huhu
good luck you olz!

0 146 pencinta hijau jua:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...