29 March 2011

tension tak muka aku?
nampak tak berkerut muka aku tuh haa
emm, kusut benarnya
camtulah yang aku rasa sekarang ni
tak dapat nak ucap dengan kata2
ni jelah caranya aku leh release tension sikit
by what?
editing pictures!
tu je yg termampu aku buat
dahlah..
study3!!!!
es0k ada test instrument



tapi..aku tak study lagi..huhu..tulun3

2 146 pencinta hijau jua:

LeeyanaTheKim said...

eh-eh. lawa gambo. cane nk edit jd camtu?

green said...

sonang yo, mula2 ajust hue-saturation
pastuh buat layer baru n gune gradient tool color-black, then, buat layer baru lagi,guna gradient rainbow plak..main2 kat citu je..hehe

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...