24 March 2011

Tak tau nak letak tajuk apa?

penat
ngantuk
letih
.
.
ya, itu yang aku rasa
tapi aku still nak post entry gak kat blog ni
FB dh lama aku tinggalkan
malas nak update status..
aku rajin berblogging je skang ni..
okeh..
nak cakap, baru balik dari jual burger sebenarnya
aku pun tak banyak tolong malam ni
potong sayur je
then,
aku dok sibuk wat penyata kewangan ni
fuhh! serabut
banyak sangat angka..hoho


camnilah rupenye kitorang niaga tiap2 malam
-
--
---
okeh, meriah tak pic di atas? dah toksah buang masa lagi, p serang blog aku yang ni (picturesofthedays.blogspot.com) banyak lagi pic yang menanti korang..cewaaah! hehe..p tau jgn tak p =)


okeh lah, penat sudah..
mau tidur ni..
nite..

-->awak, happy friendship day

0 146 pencinta hijau jua:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...