01 March 2011

Isnin yang...

ya hari ini hari isnin..dan hari yang malas buat aku n orang lain jugak kot..
yela lepas hari minggu bermalasan..
membayar hutang tidur dan sebagainya..hehe
maka, hari isnin bermulalah semula rutin yang memenatkan..dan juga mungkin membosankan..hoho..

kelas pagi tadi..instrument..1 haram jadah pun aq tak tau..ngantuk melanda diri ini..huhu
maap la ye dr. helmi..tak dapek den nak nolong ni haa..huhu
pastu kelas komputer lak..ok lah tuh..kat jelas tuh memang poya2jelah..
on9 free la katakan..hehe

then after lunch..kelas bi pulak..
kelas ni memang biol ckit r..
mau taknye,,blajo kena pakai buku teks..p aq takde buku teks tuh
nak beli mahal wei..rm50 tuh..
kalau pakai sepanjang tahun takpe r gak..ni pakai tok 1 sem je..macam membazir lak
skang ni pun dah masok midsem..macam useless plak beli..kan..kan..
so cukup sampai di situ..

choop!!!
tak abis lagi cerita hari isnin ni..
pas abis kelas bi..kitorang..cam bese r geng2 aq ni..
pakat ramai2 p makan kat rasamas..kat sri serdang je kot..huhu
nak kua malas r..buzy2..huhu..
so nak tengok pic kitorang..?
cam bese r kan..p blog aq yang INI okeh

p/s: eh masa aq post entry ni bukan ari senin g kan..ari selasa sudaa..huhu..nak buek camno, baru berkesempatan nak post entry ni..ada discussion tadi...
k lah nak sambung wat discussion AAS. atomic absorption spectroscopy pulak..
selamat malam dunia...

6 146 pencinta hijau jua:

Anonymous said...

ouh..
AAS ade blaja mse sem 2 subjek analytical chemistry..
buat discussion main goreng je...

green said...

oo ade belajar jgk ea..ambik kos ape ea?..eden ni ha pun goreng jgk wat discussion..
goreng pun sodap..hehe
kalo ade blog backlinks k =)

Anonymous said...

sy amik kos chemical engineering technology (polymer). mesti awk knl sy kan.. hahaha

green said...

ooh..rasa macam kenal je..zara..bukan nama sebenar kan..hehehe..kan..kan..kan...

Anonymous said...

ouh bukan.
awk salah org.
sila cuba sebentar lg..
haha

green said...

eh..eh..bukan ea..bukan budak sibol yg sy kenal tu ea? emm..sape ye gerangan di sana ye..emmmm?=p

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...