26 March 2011

Assalamualaikum..dan selamat petang
korang nga wat apa tu?
makan?
buat kerja/assignment/ lab report?
tak kisahlah apa pun yang korang buat, asal korang bahagia..
okeh, hari ini, hari esok dan seterusnya akan menjadi hari yang buzy dan penuh dengan tekanan

kenapa???

hal ini kerana..jeng..jeng

1. buat lab report fermentation
2. buat lab report instrumentation
3. buat slide show fermentation- downstream process of cellulase enzyme
4. buat slide show pertanian dan manusia,PRT- oil palm waste
5. study insrumentation untuk test 2
6. study PRT untuk test 3
7. fikir transport dan tempat tinggal untuk Latihan Industri, LI- aku dapat kat MARDI, kluang
8. buat proposal untuk game gramar skills
9. buat laporan kewangan untuk asas keusahawan-pening gilos buat natang ni

haaa!

camno, banyak ke dak koj0 eden nak buek ni ha, poning tak poning palo nak pikir sume ni ha, macam banyak masa je nak buek kan..adoyai..yes! tension sangat terasa..napolah doket ujung2 sem ni makin banyak kojo..haish.. tapi takpolah den cuba buek polan2..insyallah okeh kot..

so cara untuk aku release tension sume nih, aku dan kosmate ku yang lain telah pergi ke sungai congkak pada hari semalam,25/3/11. 4 buah kereta p sana, so ada 20 orang termasuk 2 lelaki..mula2nya sepatutnya tak ada lelaki, tapi last2 minit ada driver tarik diri, tu pasal la ajak lelaki ni tok jd driver.

serius!!! sampai sana terus lupa wei kerja2 kat atas yg aku listkan tuh..seronok r..ada barbeku macam2 makanan n terjun sungai, memang lah tak dalam sangat, tapi airnya sejuk sangat..best!! mulanya nak p bagan lalang, laut r kan, tapi tak jadi. yela kalau panas2 terjun laut memang burn r, so tukar tempat pergi sungai congkak lak..adela sesat2 jalan sikit nak p sana, yela kami budak baru belajar..huhu..ada 2 trip pergi, 1 pergi pulul 7.30 n trip kedua pukul 10.30 sebab ada yang ada kelas, 2 yang pergi asing..

banyak makanan woo, kenyang gilos..ada ayam, ikan, udang kerang bakar, nasi goreng cina, n macam2 lagi la..air pun banyak pilihan..memang berbaloi r...kitorang bayr rm40 setiap kepala..ok lah tuh kan..janji seronok..ok kat cini aku letak cikit je picturnye..padahal banyak gilak gambar lagi..so macam biasa, kalau nak tengok lebih banyak gambar masa kitorang kata sana, bolehlah p blog picturesofthedays aku tuh ye..







p/s: okeh back 2 work..wat keje lagi dan lagi..huu

0 146 pencinta hijau jua:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...