15 February 2011

yeay!!! baruuu

Ape yang barunye..hehe..cubalah lihat blog ku ni telah bertukar rupa..cewah..maklumlah kan aq dah lame x update blog ni..so saje je men2 tukar2 designnye lak..sekali tengok cantik la plak ( masuk bakul angkat sndri ni) haha..lantaklah..

just nak cite sikit jela memandangkan dah pagi ni..huu..aq lme xupdate sbb bz nk test n wat keje2 len r..bese r..name gak student..

emm camne ngan banner yang aq wat ni..k x? aq tau simple je kn..xpe r t aq improve g ea..manela tau sok lusa dah tukar plak..so stay tuned k..at least aq try wat sndri xde r cam ade orang tu soh orang len watkan..kan3....

kalau tengok pic aq kat banner ni sme ngn pic aq kat enry bawah ni kan..kalo x caye cbe scrool ke bawah..huu..ok2 aq akui aq mmg xdela bnyak pic sgt..so aq gne ape yg ade jela ea..memory phone aq pnuh ngn pic member2 n pokok2 je..hehe..so boleh kan..acceptable kan..hehe

so cakap psal member2 ni aq n the gang aritu ade r p sunway piramid jejalan..diorang ni nak p ice skating, p aq pnonton setia je la ..haha..bajet kurang maa..huu..then nak dijadikan cerita lagi, kalau korang nak tengok pic2 tuh cam bese r p blog aku yang INI okeh.

emm ni jelah dulu k..kalo rajin aq update g..k nak tidur sudaa..nite..eh morning sudaa=p

0 146 pencinta hijau jua:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...