18 January 2011

bday paah

happy birthday nurul farhah..sweet 21 k..
dah cukup umo dah kan..dah le kawin ni..hehe..da ade calon lom?
lom? samelah kite..hehe
habiskan belajo dulu k baru leh pk..hehe
so, ari ni memang bz cam besa lah..
p konon nk wat suprise la tok paah ni
aq x wish pun kt die sejak mula kat kelas pg td
saje je..hehe..sori ye paah
akibat lab yang abis agak lambat, so plan memang xle g jaoh r
p dekat2 cni je..
p sri serdang je..
mula2 bak p makan kat rasamas, jab g tukar plan
lala g KFC je..hoho, jd lah kan..
yg ni present aq tok paah..hehe..
button bese je..
aq skang ni kene menceburkan diri tok design button tau..huhu


cam beselah, aq xde dlm gambar sangat, coz aq la photographer diorang..hehe..kamera cikai pn jadilah..yg ni xde edit2 pnye..yg edit pic kat blog aq yg INI tau..tadi ujan gila lebat wooo..sejuk..batuk aq naik balik ni..huhu..sengsara
yang ni palh hadiah untuk kami semua..haha..ambik package ape ek mkn tadi, 2 yang dapat mug ni..abis sume beg kembung nak bawak balik mug ni balik kolej..p mug ni memang smart dow
Last but not least, kucing sekeluarga ni kitorang jumoe otw nk balik kolej..comel2 belaka.ape g snap la jab gambo diorang ni..p sayangnye bapaknya xde..xnk bertanggungjawab la tuh..huhu


akhir sekali, tadi aku nampak pelangi yang sangat besar dan cantik setelah sekian lama, tapi sayangnya, phone aku dah mati, bateri flat..haiihh..sayang tol!

p/s: sakit2 badan sudaaa..nak demam lagi ni..huhu

0 146 pencinta hijau jua:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...