11 January 2011

11/1/11

sedap tarikh hari ni kan..hehe
tak ada motif apa pun sebenarnya, saje je ni
hari ni kelas macam biasa la, nothing special
and tanpa dirancang, kitorang keluar pergi mines
sebab paah n mas nak wat hair cut
habis lab tadi awal sebenarnya, tapi pasal bincang pasal asas keusahawanan
so settle up kol 4 r lebih kurang
then kitorang( aku, paah. mas, nisah) gerak tunggu bas nak p mines
sampai sana kebetulan ada plak bot ni
apa lagi naik r, rm2 je.
cuaca hari ni best tol, angin sepoi2 gitu
so bila nek bot ni, lagilah nikmat rasanya..hehe


lihatlah betapa cerianya mereka ini..hehe

yang jam ni pak kisahnye camni..
diorang ni( paah n nisah) gila k-pop kot..hoho
lagi2 kumpulan JYJ
n gp ni kaler fav diorang merah ke ntah ape ntah
2 yang diorang ni pun gila jam warna merah..hehe
1 kedai pusing bape kali nak pilih jam mana 1 yang berkenan dihati
last2 ambik jam ni juga..
ni pun atas nasihat dan pendapat aku jugak r..hehe
last but not least, setelah pulun barang banyak
tak ada r antara kitorang balik tak bawak pape..haha
aku punya paling banyak kot..hehe
n yang lain2 ada beli kasut la, selipar nak bawak pergi food court r ( paah)..hehe
n macam2 lagi la, p mostly barang makanan r
tok survive daripada dibelenggu kelaparan di malam hari
mesin kat atas ni pasal timbang berat badan, ukur tinggi n macam2 lagila
sekali charge rm1
tapi rasanya cam auta je..hehaha
nisah tuh dahlah tinggi lebih kurang cam aku
boleh lak mesin ni cakap nisah dalam 162 cm je
ish2 tak logik sungguh
sedangkan aku ni 170 cm, mestilah nisah dalam area2 aku gak kan..ish2..mesin2

then, tunggu bas lagi nak balik upm
sampai bilik pukul 10 sudaaa
mandi, solat, update blog..then..tidurlah..hehe

p/s: sebenarnya banyak lagi gambar2 yang kitorang ambik sepanjang hari ni, tapi aku tak edit lagi, saje je nak touch up cikit gambar2 tuh, tapi malam ni tak sempat kot..penat n nak tidur dah..hehe..to PAAH, NISAH dan MAS, nanti bila aku dah siap edit gambar2 tuh korang boleh pergi SINI okeh, kalu tak esok mungkin lusa kot, nantikan kemunculannya okeh..hehe


good night everyone, sleep well.

0 146 pencinta hijau jua:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...