02 December 2010

Happy Birthday To Me...


Happy birthday to me..

Happy birthday to me..

Happy birthday..happy birthday..happy birthday to me…fuuuhhh!

Hahaha~~..plessing je lebih..mana ada kek nak ditiup..huhu..hari ini tanggal 2.12.2010 adalah anniversary kelahiran aku yang ke 20 tahun..dah genap 20 tahun aku ni..cukup lagi satu tahun iaitu 21 tahun..dah boleh cari calon ni..hehe..



So, hari ini dimulakan macam biasalah..tak ada yang special sangat..yela dah besar kan..mana ada nak celebrate sangat ni..Cuma plannya hari ini berjalan jalan dengan kawan aku iaitu noranisza dan nursafwanah..kami bertiga menuju ke kluang menaiki kenari saf..hehe..(bila la aku nak ada kereta ek {padahal lessen pun tak ada lagi..huu}…).pergi ke pacific je..so motif utama nak tengok wayang..cerita yang kami tonton ialah ngankung..emm boleh tahan la cerita ni..kalau markah penuh lima..aku bagi 4 suku cukup kan..hehe..

Terima kasih sangat-sangat bagi kawan2 yang wish kat tagged, facebook n tak lupa juga melalui mesej and phone calls..semoga Allah merahmati kita semua..amin..

Tahun ni aku dapat hadiah jam dari kawan baru aku..sweet sangat, sebab warna jam 2 warna hijau memang warna favourite aku..thanks awak~~~ saya akan hargai pemberian awak ni..=)))



Lepas tengok wayang dah tentulah lapar kan..si saf and niza dah mengidam makan pizza hut..so pergi serang la pizza punya tempat..hehe..sekali order dekat rm50 dahh..huu dah la masing2 kering..p selera makan punya pasal..lenjan jela..haha~~

Sekali dah sampai hidangannya, apa lagi snap la apa yang patut..doa makan diketuai oleh saf walaupun pada asalnya niza yang kena baca..haha..saf dah tak tahan lapar sangat tuh..=p..sekali mula menjamah, aduhaiii..masin la pulak pizza nye..hoho..nak tak nak makan la juga..sayang woo kalau tak habiskan..membazir 2..membazirkan amalam syaitan..kan3?

p/s: Tapi kan yang pelik kan..lalat pun ada kat pizza hut ni..mengalahkan kat kedai tepi jalan pulak ek



lepas jalan2 cikit..apa lagi..berangkat pulang lah..walaupun ada apa yang dingini tak dapat dipenuhi..huu

to saf n niza: thanks guys for today

0 146 pencinta hijau jua:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...