01 January 2013

2013


Well it's a New Year

What else I can say


p/s: and a new car too ;)

02 December 2012

Happy 22 ♥

Bismilahhirrahmanirahm. 
Alhamdulilah. Terima kasih Allah kerana masih beri aku kesempatan untuk bernafas sehingga hari ini. 22 tahun aku hidup di muka bumi ini dengan pinjaman nyawa dariMu. 

I must say, two is my lucky number this year. 

Syukur dengan rezeki yang Kau limpahkan kepadaku, syukur di atas kebahagiaan yang Kau ciptakan untukku. Syukur Kau hadirkan Dia dalam hidupku.

Terima Kasih Allah. I Love YOU

Me at age 22, Thanks Allah ♥

p/s: recent photo taken at work (microbiology lab)

02 November 2012

Manjakan diri?


Assalamualaikum..hai..hai..hai..ish dah masuk bulan November kan..dah berapa lama aku tinggalkan blog ni ek? malas nak ambil tahu.. yang aku tahu, semakin lama semakin malas nak menaip di sini, sebabnya , mungkin dah masuk alam pekerjaan, benda2 macam ni dah tak penting sangat kot. dulu masa belajar, banyaklah juga masa terluang, so bolehlah berblogging and blogwalking semua bagai tu..tapi kini, tidak lagi..haha~

Baru tak baru jugaklah, dah 2 kali aku terjatuh, yang pertama kali masa konvokesyen, tapi bukan jatuh kat atas stage okeh..haha~ dan yang keduanya jatuh di tempat kerja. jatuh terhentak lah lebih kurang.. aku abaikan je, dan natijahnya sekarang ni, badan aku sakit sana, sakit sini, tangan dan kaki pun sama. sakitnya kejab datang, kejab pergi..macam biskut pula..hoho~

so dikesempatan masih awal gaji ni, hehe..aku pun pergi berurut kat kedai apa ntah namanya, tapi urutan bali la, not bad harga masih affordable dan siap tambah minyak aroma terapi lagi
sedap & sakit juga berurut ni
massage room
macam nilah lebih kurang bilik berurut dia, tapi tak adalah secantik ni tempatnya, ni aku google je nak bagi gambaran..haha~ sekarang ni, alhamdulilah..rasa lega sikit..kalau tak, nak makan pun sakit tangan ni,,huhu. next time kalau rasa tak sedap2 badan boleh datang sini lagilah.. yang penting kena tunggu gaji masuk..haha~

okay itu aje untuk entry ini..

wasalamツ  




Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...